2018 Yılının Düğün Davetiye Modelleri

Adım adım mutlu güne yaklaşırken, tüm detayların bu özel güne uygun olması neredeyse tüm çiftlerin arzusu… Düğün davetiyesi konusunda da arayış içerisinde olan çiftlerimize endüğün.com ekibi olarak 2018 yılının davetiye modası, 2018 yılı düğün davetiyesi modelleri ve 2018 yılında düğün davetiyesi fiyatları hakkında merak edilenlere yer vermek istedik. 2018 yılının en modern düğün davetiyesi ile sevdiklerini mutlu günlerine davet etmek isteyen çiftlerimiz makalemiz sizin için 

2018 yılında da yaz düğün davetiyesi modelleri, bahar düğün davetiyesi modelleri ve kış düğün davetiyesi modelleri olarak gelecek makalemizde ayrıntılı olarak değineceğiz. Şimdi kısaca 2018 yılı düğün davetiye modellerine ve 2018 yılı düğün davetiye fiyatlarına değinelim. 2018 Yılında düğün davetiyesi seçiminde çiftlerimiz öncelikle düğün mekanlarına ve düğün konseptine uygun davetiye modelleri arasından eleme yapmalıdır. 2018 yılında da düğün davetiyelerinde sade, şık tasarımlar ön planda olurken... Davetiyelerde; yeşil doğa temalı tasarımlar, baharı ve yazı müjdeleyen çiçek tasarımlı düğün davetiyeleri ve tabi ki özellikle kır düğünlerinin en çok tercih edilen davetiye modeli olan Kraft hasır ipli düğün davetiyeleri 2018 yılının gözde düğün davetiye modelleri arasında yer alacak. Davetiyelerde mevsime uygun renkler naif tasarımlar ile bir arada kullanılacak. Soft renkli tasarımlar yaz ve ilk bahar davetiyelerini süslerken, turuncu, kırmızı gibi mat renklerin hakim olduğu tasarımlar ise kış ve sonbahar davetiyelerinde kullanılacaktır. 2018 yılında da düğün davetiye fiyatları özel tasarım butik davetiyeler ve katalog davetiye fiyatları davetiyenin özelliğine göre artış gösterecektir. 

2018 yılı için düğün hazırlığında olan tüm çiftlerimize mutluluklar diliyoruz. Hayalinizdeki düğün davetiyesi modelleri için endüğün.com’u ziyaret etmeyi unutmayın. 

DÜĞÜNÜNÜZ İÇİN ÖZEL BİR DAVETİYE SEÇİN

Düğün Davetiyelerimiz Özel Tasarım Davetiyeler