2019 Yılı Davetiye Trendi

Düğün davetiyesi, düğünün en önemli detaylarındandır. En mutlu günün ilk müjdeleyicisi olmasının yanında davetlilere de nasıl bir düğüne katılacakları hakkında ilk ipucunu verir. Düğün davetiyesi; yazı fontundan, davetiye iç metnine, zarf süslemesinden tasarımına kadar her detayı titizlikle hazırlanmalıdır.


Davetiye seçiminde; düğün mevsimi, düğün mekanı ve düğün konsepti en önemli belirleyicilerdendir. 2019 yılında düğünlerde basılı detaylar ön planda Meghan Markle’ın düğün trendine etkisiyle davetiyeler kombin şeklinde, detaylarıyla düğün organizasyonlarını unutulmaz kılıyor. Davetiye modeli düğün konsepti ile uyumlu olarak; sade the date davetiyesi, menü kartı, masa numaratörü, anı kartı, lcv kartı, kına kartı, karşılama panosu ve peçete kartı aynı tasarımda hazırlanıyor. Davetiye ve basılı tüm kartların kombin olarak hazırlanması ile düğün konsepti bütünleşiyor. Kraliyet düğünlerini aratmayacak detaylar yer alıyor. 


2019 yılı davetiye modasında; Mühürlü davetiyeler 2018 trendinden 2019 yılına yansıyor. Gelin ve damadın baş harflerinden oluşan mühürlü davetiyeler, farklı renklerde hazırlanabiliyor. Düğün trendlerdeki sadeleşmeler ile birlikte doğal temalı davetiyeler ön planda… Yeşilin yoğun kullanıldığı yaprak tasarımlı minimal davetiyeler, dekorasyon trendlerinden, davetiye modellerine geçiş yapan mermer desenli davetiyeler ve geometrik desenli davetiye modelleri bu yılın trend davetiye modelleri arasında yer alıyor. Düğün süslemelerinde ki tropikal modası ile tropikal yaprak tasarımlı davetiyeler de trendin en başını oluşturuyor. 

Sevdiklerinizi, yılın en güzel gününe en anlımlı davetiye ile “davet etmeniz” dileğiyle…

DÜĞÜNÜNÜZ İÇİN ÖZEL BİR DAVETİYE SEÇİN

Düğün Davetiyelerimiz Özel Tasarım Davetiyeler