2019 Düğün Trendleri

Hayatınızın en özel, en unutulmaz, en güzel günü… Bu günün kusursuz olması belkide en büyük hayaliniz. 2018 yılı düğünlerinde; doğadan esinlenerek hazırlanan düğün organizasyonları, rustik düğün temaları, Vintage düğün temaları, mevsimine uygun hazırlanan düğün temaları olmak üzere farklı konseptlerde organizasyonlara imza atıldı. 2018 yılı düğün konseptlerinde ki en önemli tamamlayıcılar, detaylardı... Düğün organizasyon detayları, düğün gününü unutulmaz kılar. 2019 yılı düğün trendlerinde de detaylar ve hazırlanan dekorasyonlara sanatsal dokunuşlarla, şıklık katılan düğünler revaçta. Sizler için derlediğimiz, 2019 düğün trendleri

Rustik düğünlerin artmasıyla, rustik düğün konsepti; dekorasyonda ahşap mum, vazolar ve aksesuarlar bu yılda tercih edilen tamamlayıcı detaylar arasında yer alıyor. Jüt süslemeli masalar, sarkıtılan jüt kumaşlarla, mekanın atmosferini değiştiriyor. Anahtar kelime DOĞALLIK :) Doğadan esinlenerek hazırlanan düğün organizasyonları...

Vintage düğün trendi, eskiye özlem duyan, romantik gelin adaylarının ilk tercikleri arasında yer alıyor. 2019 yılı düğün trendleri arasında yer alan, Vintage düğün organizasyonları ve dekorasyonlarında; dantel örtüler, kristal avizeler, soft çiçekler, eski şamdanlar tercih ediliyor. Romantik rüzgarların estiği, rustik düğünler 2019 yılında da karşımıza çok çıkacak:)



Bohem düğün trendi; son yıllarda ilgi gören konsept 2019 yılında da trend konseptler arasında yer alıyor. Makromeden sarkıklar, saman ipleri, otları, çiçeklerle hazırlanmış çadırlar, teraryumlar, metalik vazolar, fenerler ve çiçekler konseptin en güzel detayları arasında yer alıyor. Dekorasyonun da eskitme halılar ve hatta yer minderleri özgür ruhu temsil eden bohem düğünleri tamamlanmış oluyor.


Doğal temalı düğün trendi; doğallıktan vazgeçemeyen, iklimin ve mekanın konseptine uygun olarak hazırlanan düğün organizasyonlarıdır. Kır düğün mekanında yeşilden ilham alınarak hazırlanan dekorasyon, mevsim sonbahar ise turuncunun en güzel tonları ve yapraklarla dekor ediliyor veya beach düğünü ise deniz kabukları, ağlar, denizci temalı aksesuarlar en güzel tamamlayıcı oluyor. 



2019 düğünlerinde; doğal temalar, temalı düğünler, konulu düğünler ön planda olacak. Şimdiden söyleyebiliriz ki 2019 düğün trendi mottosu  “adından söz ettiren düğünler” “yıllarca konuşulan düğünler” bu mottodan yola çıkarak, Çiftlerin hayatına dokunan bir film, bir şiir veya bir konsepten esinlenerek hazırlanan düğünler 2019 yılının gözde düğünleri arasında yer alacak. Kısacası, bu yılda bizi birbirinden keyifli düğünler bekliyor :)

DÜĞÜNÜNÜZ İÇİN ÖZEL BİR DAVETİYE SEÇİN

Düğün Davetiyelerimiz Özel Tasarım Davetiyeler