2019 Gelinlik Modası ve 2019 Gelinlik Modelleri

2019 yılında evlenecek olan gelin adayları, gelinlik seçiminizi hala yapmadıysanız…Hayalinizdeki gelinliğin ilham kaynağı makalemizde olabillir:) 2019 gelinlik modelleri için (Bridal fashion week) gelin moda haftasında ön plana çıkan gelinlik modelleri sizler için derledik.

2019 Gelinliklerinde Renkli Rüzgarlar Esiyor

Cıvıl cıvıl renk ve modelleriyle renkli gelinlikler bu yıl göz kamaştırıyor. Dikkat çekici tasarımları ve romantik görüntüleriyle 2019 yılı trend gelinlik modelleri arasında yer alıyor. Renkli gelinlik modellerinden ilham almak için;  Vera Wang - Rita Vinieris - Ines Di Santo - Temperley London gibi marka ve ünlü tasarımcıların koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz. Klasik renklerden vazgeçemeyen gelin adaylarıda unutulmuyor. Beyaz gelinlik tercih eden ama  renkli detaylardan da vazgeçemeyen gelin adayları için de ayakkabı, gelin el buketi, gelin saç aksesuarı veya kuşak askılar ile renk katılan gelinlik tasarımları hazırlanıyor. 2019 yılı gelinlik modasına, renkli detaylarla tasarlanan  gelinlik modelleri de damgasını vuracak gibi görünüyor. 


 Gelinliğe Dinamizm Katan Oversize Kurdeleler 

Kurdeleler sade bir gelinliğin imzası haline geliyor. 2018 gelinlik modellerinde de sıklıkla kullanılan fiyonk detaylı gelinlik modelleri… 2019 yılı gelinlik modellerine baktığımızda, biraz daha görkemli ve gözalıcı fiyonk detayları kullanılıyor. Oscar de la Renta, Carolina Herrera, Inbal Dror, Marchesa, Elie Saab, Berta, Vera Wang, Monigue Lhuillier, Reem Acra, Viktor & Rolf, Temperley London  gibi markalar ve ünlü tasarımcılar 2019 gelinlik modellerinde fiyonk detaylarına yer verdi.

Büyüleyici Geometrik Desenler

Sade gelinlik modellerine, zarif geometrik desenleriyle katılan şıklık… Balık gelinlik modellerinde, dar kesim gelinlik modellerinde sıklıkla kullanılan geometrik desenler, 2019 gelinlik trendleri arasında yer alıyor. Vücut yapısına güvenen gelin adaylarının ilk tercihleri arasında yer alıyor. Duvaklarda da kullanılmaya başlayan geometrik desenler, işlemeli ve çiçekli gelinlik modellerinde de sıklıkla kullanılıyor. Geometrik desenli gelinlik modellerinden ilham almak için;  Berta, Carolina Herrera, Naeem Khan ve Zuhair Murad gibi marka ve tasarımcıların koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz.

Romantik Dantel Gelinlikler

Zamansız, romantik dantel gelinlikler, klasik ve yeni formalarıyla 2019 gelinlik modelleri arasında yer alıyor. Dantel detayı; üç boyutlu ve çiçek aplikeleriyle işlemeli olarak tasarlanıyor.  Kol, göğüs ve sırt dekoltelerinde  de yoğun olarak tercih edilen dantel, 2019düğünlerinde sıklıkla karşımıza çıkacak modeller arasında yer alıyor.


Derin V Yaka Gelinlikler

Hayal tül ile hazırlanan derin v yaka gelinlik modelleri 2019 gelinlik trendleri arasında da yer alıyor. 2018 gelinlik modelleri arasında ilgi gören model 2019 yılında da, dantellerle daha Feminen bir görüntü kazanırken, taş ve ışıltı ile de şık ve zarif bir hava katılıyor. Derin V yaka gelinlik modellerinden ilham almak için;  Rosa Clara, Pronovias, Oscar de la Renta, Jenny Packham gibi marka ve tasarımcıların koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz.


Peri Kızı Tül Detaylı Gelinlikler

2019 yılı gelinlik modelleri arasında yer alan, peri kızı havası ile tüy detaylı gelinlik modelleri masumiyeti simgeliyor. Omuz tüy detaylı gelinlikler ve etek uçları tüy detaylı gelinlikler kır düğünleri için modern bir alternatif oluyor. Yeni sezon gelinlik modellerine hareket katan tüy detayı yoğun ilgi görecek modeller arasında… Tüy detaylı gelinlik modelleri için; Mira Zwillinger, Naeem Khan, Monique Lhuillier gibi marka ve tasarımcıların koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz.


Geçmişe Özlem Viktoryen Detaylar

Uzun kollu dantel gelinlikler, nostaljik gelinlik modellerinden. Vintage gelinlik modelleri, 70li yıllardan romantik izler taşıyor. 2019 yılı trend gelinlik modelleri arasında yer alan viktoryen siluetler, özel çiçek işlemeleri ve omuz detaylarıyla bu yıl trend gelinlik modelleri arasında.


2019 trend gelinlik modelleri, gelinlik markaları, ünlü gelinlik tasarımcıları ve modellerini sizler için bir araya getirdik. Bir çok tasarım ve modeli Vakko wedding mağazalarında görebilirsiniz veya gelinlik firmanıza/ modacınıza diktirebilirsiniz. Hayatınızın en özel en güzel gününde, hayallerinizde ki gelin olmanız dileğiyle… 


DÜĞÜNÜNÜZ İÇİN ÖZEL BİR DAVETİYE SEÇİN

Düğün Davetiyelerimiz Özel Tasarım Davetiyeler