2019 Yılının En Güzel Davetiye Modelleri

En Güzel 2019 Davetiye Modelleri

Davetiye, düğün organizasyonu ile ilgili ilk ipucunu verir. Zaman bilgisinin yanında; düğüne gösterilen özeni, düğün konseptini ve çiftin tarzını yansıtır. 2019 Davetiye modellerini araştırmaya başladıysanız; detaylara önem veren, en az düğün organizasyonunuz kadar tarzınızı yansıtan, konseptle ve düğün mevsiminizle uyumlu, en son trend davetiye modelleri arayışında, olan çiftlerimizdensiniz. Makalemiz tam size göre :)

Düğün davetiyesi düğünün en özel detaylarındandır. 2019 yılının moda olan trend davetiye tasarımlarını, davetiye seçimi ile ilgili ipuçlarını  sizler için bir araya getirdik. 2019 yılı davetiye modelleri arasında seçim yapmak oldukça zordur. Tarzınızı yansıtan, düğün konseptiyle uyumlu davetiye modellerini incelerken, karşınıza binlerce davetiye kategorisi çıkacaktır. Davetiye modelleri; klasik düğün davetiyeleri, lüks düğün davetiyeleri, modern düğün davetiyeleri, sade düğün davetiyeleri, minimalist davetiye modelleri, mühürlü düğün davetiyeleri, çiçekli düğün davetiyeleri, vintage düğün davetiyeleri, metro davetiye modelleri, rüstik davetiye modelleri, fotograflı düğün davetiyeleri gibi birbirinden farklı binlerce davetiye modelleri mevcuttur. Katalog davetiye modelleri, özel tasarım davetiye modelleri derken seçenekler seçim yapabilmek için bir hayli teferruatlıdır.

Davetiye modelleri arasında seçim yaparken iki belirleyici detayı göz önünde bulundurarak seçiminizi kolaylaştırabilirsiniz. Bunların ilki 2019 davetiye modası, ikincisi düğün konseptine düğün mevsimine uygun davetiye modelleridir. Bu iki detayı göz önünde bulundurarak en güzel davetiye modeli ile sevdiklerinizi bu özel güne davet edebilirsiniz. 2019 yılı davetiye modasında, sade tasarımlar ilk sırada yer alıyor. Sade tasarımların devamında; minimalist düğün davetiyeleri, mühürlü düğün davetiyeleri, gold davetiyeler, geometrik davetiye tasarımları, mermer desenli davetiyeler, tropikal düğün davetiyeleri, doğa temalı davetiyeler, çiçekli davetiyeler ve monogramlı davetiyeler geliyor. Düğün konseptinde ise; kır düğünü, Salon düğünü, beach düğünü, Vintage düğün, rustik düğün, retro düğün, modern düğün, doğa temalı veya şık düğün konsepti gibi konseptinizle uyumlu olacak tarzınıza uygun modelleri seçebilirsiniz.

Bu yıl davetiyelere ek olarak; menü, lcv kartı, kına kartı, karşılama panosu, masa numaratörü, peçetelik, anı kartı vb. basılı tüm detaylar düğün davetiyesi ile aynı tasarımda hazırlanıyor. Kombin şeklinde hazırlanan davetiye ve basılı devam ürünleri kişiye özel hazırlanarak düğün konseptiyle bütünsel bir şıklık katılıyor ve detaylar asla unutulmuyor…

DÜĞÜNÜNÜZ İÇİN ÖZEL BİR DAVETİYE SEÇİN

Düğün Davetiyelerimiz Özel Tasarım Davetiyeler