2019 Yılı Düğün Organizasyon Trendi

2019 yılı trendine uygun, unutulmayacak bir düğün mü hayal ediyorsun? Sıradan düğün organizasyonlarından sıkılan çiftlerimiz, düğün organizasyonlarını kişiselleştirerek, temalı yani konulu düğünler mi tercih ediyorsunuz ? Birbirinden farklı düğün organizasyon fikiri için, doğru yerdesiniz… En iyi düğün organizasyon firmalarından, 2019 yılı düğün trendlerini senin için derledik.

2019 yılında düğün organizasyonlarında, alışılmış akışına göre ilerleyen düğünlere nazaran, akışı olan her anı planlanan, tüm detayları organize edilmiş, temalı düğünler 2019 düğün trend önerileri içerisinde yer alıyor. Her yıl değişen, gelişen düğün konseptleri yerini unutulmaz düğün organizasyonlarına bırakıyor. 2018 yılı düğün organizasyonlarında doğal temalı düğünler çoğunluktaydı, 2019 yılında da rustik süslemeler yerini bohem düğün organizasyonuna bırakıyor. 

Kuru pampas otları ve monstera yaprakları gibi büyük yeşil yapraklar bu yılın trend düğünlerini süsleyecek. Bembeyaz düğün süslemeleri yerini 2019 yılında renklere bırakıyor. Rengarenk çiçeklerle cıvıl cıvıl düğün organizasyonları, bol yeşil kullanılan düğünler ve paspas otlarıyla süslenmiş bohem düğünler bu yıla damgasını vuracak. Masa dekorları, sandalye süslemeleri, taglar, yürüyüş yolları, nikah alanları, anı köşeleri, davetli karşılama panoları, düğün davetiyeleri ve düğünün tüm detayları düğün konseptine uygun temayla zenginleştirilecek. 

2019 yılı düğün trendinde basılı malzemeler de düğünün en özel detayları arasında yer alacak. Bilindiği üzere düğün hakkında ilk izlenimi düğün davetiyesi verir. Davetlilere gönderdiğiniz veya dağıttığınız davetiyenizle düğün konseptinizin ilk ipucunu vermiş olacaksınız. Davetiye, kına kartı, lcv, menü, karşılama panosu, peçetelik ve anı kartları düğün temasıyla uyumlu kullanılarak unutulmaz detaylarla düğün organizasyonuna şıklık kazandırılacak. Gelinlik modasında 2019 yılında bohem esintiler ilk sırada devamında da,  sade balık gelinlik modelleri, geometrik desenli gelinlikler, tüylü uçuş uçuş gelinlik modelleri ve pelerinli kurdeleli görkemli gelinlik modelleri sırayı takip ediyor. 2019 yılı mottosu doğa ve kişiselleştirilmiş, trende uygun, düğünler olacak. Şimdiden hayalinizdeki düğünle sonsuz mutluluklar diliyoruz.

DÜĞÜNÜNÜZ İÇİN ÖZEL BİR DAVETİYE SEÇİN

Düğün Davetiyelerimiz Özel Tasarım Davetiyeler