2021 Yılı Düğün Organizasyon Trendi ve Rengi

     Koronavirüs nedeniyle 2020 yılında çiftlerin %40’ı düğünlerini erteledi ve 2021’de düğün yapacak olan çiftleride düşündüğümüzde, 2021 yılı düğün organizasyon trendi ve renkleri heyecanla bekleniyor. Sizin için 2021 yılı düğün organizasyon trendine ve rengine yer verdik! Hazırsanız başlayalım :)

Öncelikle her sene, yılın en trend rengini açıklayan ve düğün organizasyon trendine de yansıtan Pantone Renk Enstitüsü, 2021 yılı trend rengini açıkladı. Bu yıl diğer yıllara göre farklılık yapan ve herkesi şaşırtan pantone trend renk olarak, 2 renk birden açıkladı. 2021 yılının trend rengi, Ultimate Gray ve Illuminating yani gri ve sarı renkleri oldu.

Pantone’den gelen açıklamaya göre; bu renkler tüm dünyanın da tanık olduğu iki ucu simgeliyor. Bir tarafta dayanıklı, sert ve kararlılığı temsil eden gri yer alırken diğer tarafta; aydınlığı, iyimserliği ve yumuşaklığı temsil eden sarı yer alıyor. Bu yıl düğün organizasyonlarında sıklıkla karşılaşacağımız renkler bizi şimdiden heyecanlandırdı!  2021 yılı düğün organizasyon trendinde dikkat çeken diğer detaylar ise; ışıl ışıl aydınlatmalar, romantik düğün organizasyonları, düğün organizasyon renkleri, kişiselleştirilmiş basılı ürünler ve fotoğraf çekim alanları, güzel bir ilham olacağını düşünerek tüm detaylara sırasıyla yer verdik.

IŞIL IŞIL AYDINLATMALAR

2020 düğünlerinin ışıl ışıl havası, 2021 yılında da devam ediyor.

Ledli ışıklar, sarkan ampuller, çiçekli ve püsküllü avizeler düğün organizasyonlarında farklı ve ışıl ışıl bir ambiyans yaratıyor.

ROMANTİK DÜĞÜN ORGANİZASYONU

Her yılın olmazsa olmazı… Işıkların ve mumların yoğun kullanıldığı sarkan çiçeklerle masalsı bir havada organize edilen, düğün organizasyonları 2021 yılı düğün trendlerinde de yer alıyor. 

DÜĞÜN ORGANİZASYON TREND RENKLERİ

Pantone renklerinin dışında, özellikle açık havada gerçekleştirilen düğün organizasyonunda yeşil ve sade minimal düğün organizasyonlarında beyaz rengi popülaritesini koruyor.

Romantik düğün organizasyonlarında ise pastel, soft renkler romantik bir ambiyans yaratıyor.

KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ BASILI ÜRÜNLER

Davetlilerinize düğün organizasyonunuz ile ilgili ilk ipucunu veren düğün davetiyesinden karşılama panosuna, masalarda yer alan menüden masa numaratörüne, anı kartlarından hediyeliklere kadar tüm detaylarda aynı tasarım uyumu ve konsepti yılın trendleri arasında…

Basılı kişiselleştirilmiş ürünlerle davetlilerinize kendilerini özel hissettirmenin yanı sıra detaylarla organizasyonlara şıklık katılıyor. Son olarak detaylar asla unutulmuyor !

FOTOĞRAF ÇEKİM ALANLARI

Çekim platolarının ve sosyal medya kullanımının her geçen gün daha çok artmasıyla birlikte fotoğraf çekimleri daha fazla önem kazanıyor.

Düğün mekanlarının ve düğün organizasyon firmalarının, farklı konseptlerle hazırladıkları çekim alanlarının trendi bu yıl artıyor. 

DÜĞÜNÜNÜZ İÇİN ÖZEL BİR DAVETİYE SEÇİN

Düğün Davetiyelerimiz Özel Tasarım Davetiyeler