2018 Lüks Düğün Davetiye

Görkemli bir düğün ile dünya evine giriyorsanız, en az düğününüz kadar detayların da şık ve gösterişli olması gerekiyor. Düğün davetiyeniz de düğününüzün en özel detayları arasında yer alıyor. Bu mutlu günün ilk habercisi düğün davetiyeniz davetlilerinize nasıl bir düğüne davetli olduklarının ilk ipucunu vermelidir.

2018 Lüks düğün davetiye modellerini incelediğimizde, gold, gümüş renkleri ön planda kalın gramaj davetiyeler, özel tasarım süslemeli zarflar ve özel davetiye tasarımları Lüks düğün davetiyeleri; 2018 gold düğün davetiyeleri, 2018 yaldızlı düğün davetiyeleri, 2018 mühürlü düğün davetiye modelleri, 2018 kurdeleli düğün davetiye modelleri ve 2018 çiçekli düğün davetiye modelleri ilk akla gelen, dikkat çeken davetiye tasarımlarının başında geliyor. 2018 metalik davetiye trendi de göz önünde bulundurulursa; altın, gold rose, bakır, gümüş gibi yaldızlı metalik davetiyeler göz alıcı düğünlerin şık detayları arasında yer alacak… Özellikle davetiyelerin koyu zeminlerinde, metalik tasarım dokunuşlarıyla şık, sade ve gösterişli davetiye tasarımları ortaya çıkıyor. Lüks nişan davetiyesi, lüks nikah davetiyesi olarak da tercih edilebilen davetiye modelleri 2018 lüks düğün davetiyeleri kategorisinde yer alıyor.

2018 lüks düğün davetiyeleri, 2018 trend düğün davetiyeleri, 2018 modern davetiyeler, yeni sezon lüks davetiye modelleri ve fiyatları için www.endugun.com davetiyeler bölümümüzü ziyaret edebilir. Hayalinizde ki özel tasarım düğün davetiyesi modeli için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


DÜĞÜNÜNÜZ İÇİN ÖZEL BİR DAVETİYE SEÇİN

Düğün Davetiyelerimiz Özel Tasarım Davetiyeler