2018 Düğün Organizasyon Trendi

2018 yılında en anlamlı “evet” ile bir ömür mutluluğa adım mı atacaksanız? En özel gününüzü unutmaz kılmak, göz kamaştırıcı düğün organizasyonu ile dünya evine girmek mi istiyorsanız? Hangi düğün teması ve rengi 2018 düğün organizasyonlarında sıklıkla kullanılacak? Merak ediyorsanız… 2018 yılı düğün organizasyon modası, 2018 yılı düğün rengi, 2018 yılı modern yeni sezon düğün organizasyonlarından haberdar olmalısın… Tüm düğün organizasyonu detaylarını derinlemesine inceliyoruz ve size 2018 yılının en yeni eğilimlerini sunuyoruz, bilmeniz gereken her şey burada!

Rüya gibi düğünler denilince ilk akla kusursuz düğün mekanı ve organizasyonu gelir. Düğün mekanına ve mevsimine uygun olarak hazırlanan organizasyonlar detayları ile büyüleyici düğünlere ev sahipliği yapar. 

2018 düğün organizasyon trendi, doğallık ve minimalist düğünler…

Düğünlerde ahşap dekorlar 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da düğün trendleri arasında yer alıyor. Özellikle rustik düğünlere olan talebin artması, beraberinde ahşap objelere olan ilgiyi de arttırıyor.

    

Özellikle kır düğün organizasyonlarında doğallığı vurgulamak adına kullanılan ahşap; supla, mumluk, masa numarası, vazolar, karşılama panosu gibi ahşap dekorasyonları en güzel şekilde tamamlayan jüt sandalye ve masa örtü süslemeleri ile düğün organizasyonlarına bütünlük kazandırılıyor.

    

Eskitme süslemeler düğün organizasyonu dışında, düğünlerin en özel detayları arasında yer alan nikâh hediyelikleri, anı defteri ve düğün davetiyelerinde de jüt, Kraft süslemeler yer alıyor. 2018 düğün organizasyon trendi için kısaca, ham materyaller kendini gösterecek diyebiliriz. 

2018 yılı organizasyon trendlerinin sürprizi ise geometrik detaylar… 

Geometrik materyaller düğün organizasyonlarında oldukça yoğun kullanılacak. Geometrik dekorasyonların altın çağı 2018 düğünlerinde karşımıza çıkacak.

    

Üçgen, piramit, yuvarlak, küp gibi geometrik şekillerin hakim olduğu düğün dekorasyon objeleri, masa süslemelerinde, aydınlatmaya ve 2018 düğün davetiyelerine kadar bir çok düğün detaylarında görebileceğimiz zarif ve şık görünümü ile 2018 düğün trendleri arasında yer alan geometrik detaylar, asimetrik şekillerde objeler modern düğünlerde sıklıkla kullanılacak diyebiliriz.

    

Düğün dekorasyonlarında ve düğün davetiyelerinde şeffaf objeler de 2018 yılında Ön planda Olacak…

Şeffaf düğün dekorlarının modern ve göz alıcı bir havası herzaman olmuştur. Düğün dekorasyonunda; masa, sandalyeler, masa numaraları, vazolar ve düğün davetiyelerinde cam, şeffaf objeler kullanılarak düğüne göz alıcı bir hava katılacak.

    

Masalsı düğünlerin en özel ayrıntıları arasında yer alan şeffaf düğün dekorları ile şık düğün organizasyonları kullanılacak.

Mermer Görünümlü ve gold düğün dekorasyonları…

Lüks, görünümü ile şıklığı ön planda tutan mermer deseni ve gold 2018 düğün organizasyonlarına minimal bir tazda sadelik ve şıklık ön planda tutulacak.

    

Mermer desenli düğün davetiyeleri, menüler, masa numaraları ve masa süslemelerinde sıklıkla kullanılacak.

    

Lüks, sade ve şık düğünlere hitap eden gold rengi ve mermer deseni 2018 yılı düğün organizasyon trendleri arasında yeni sezon düğün konseptlerinde kullanılacak.

Çiçek ve Yaprak Süslemeleri

Düğünlerin en doğal süslemeleri arasında yer alan yaprak ve canlı çiçekler mis kokulu düğünlere rengarenk doğal bir hava katacak.

    

Çiçek süslemeleri; nikah alanlarını, masa sandalye süslemelerini, yeni sezon düğün davetiyelerini ve aydınlatmaları süsleyecek.

    

2018 kır düğünleri, 2018 kış düğün organizasyonlarında doğallığı, baharı ve tazeliği simgeleyen gelin el buketinden, damat yaka çiçeğine kadar uyum içinde hazırlanarak düğün konseptlerine ihtişamlı bir hava katacak.

Metalik renkler 2018 düğün organizasyonlarının en şık detayları…

Metalik düğün esintisi, 2018 düğün organizasyonlarının en özel detayları arasında yer alacak… 2018 Düğün organizasyonlarının en ışıltılı, göz kamaştırıcı detaylarından olan metalik renkler; sandalyelerde, masa numaralarında, menü kartlarında, şamdanlarda, aydınlatmalarda, düğün davetiyelerinde, nikah hediyelerinde sık sık karşımıza çıkacak.

    

Metal renklerin; gold, gold rose, bakır renginin yanında krom ve gümüş renkleri kendini gösterecek.

    

Modern düğünler için şık tercihler arasında yer alacaktır.

2018 düğün organizasyonunuzda, 2018 düğün trendlerini kullanarak bir düğün teması oluşturabilir, modern bir düğün organizasyonu ile mutluluğa ilk adımınızı atabilirsiniz. Düğün organizasyonunuza uygun, 2018 düğün davetiye modelleri, özel tasarım düğün davetiyeleri için www.endugun.com davetiyeler bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Hayalinizde ki düğün davetiye modelleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

DÜĞÜNÜNÜZ İÇİN ÖZEL BİR DAVETİYE SEÇİN

Düğün Davetiyelerimiz Özel Tasarım Davetiyeler