2018 Düğün Davetiye Trendleri

Düğün davetiyesi, hayatınızdaki en özel günün ilk habercisidir. Düğününüz, bu güne gösterdiğiniz özen, düğün organizasyonunuz gibi konularda davetlilerinize ilk ipucunu verir. 2018 düğün davetiye trendleri, 2018 yılında dünya evine girecek olan çiftlere, davetiye seçimi konusunda yön verecektir.

Yeni sezon davetiye modelleri, kendini göstermeye başlamışken 2018 yılında küçük ama özel detaylarla düğün davetiye modası; çiftler tarafından en çok tercih edilen davetiye modellerine, moda davetiye tasarımlarına yansıtılmıştır. 2018 düğün davetiye modelleri arasında seçim yaparken, dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, davetiyenizin sizi yansıtması ve düğün organizasyonunuza, düğün temanıza uygun olmasıdır. Peki gelelim merak edilen soruya 2018 yılının trend davetiye modelleri, 2018 yılının moda davetiye modelleri, 2018 yılı düğün davetiye modelleri2018 yılında düğün davetiye tasarımlarında; 

  • 2017 yılında da sıklıkla tercih edilen, davetiye iç yazı fontlarının popülerliği 2018 yılı düğün davetiyelerinde artıyor. Davetiye tasarımlarında farklı yazı fontları tasarımcılar tarafından karıştırılarak; çift isimleri, aile isimleri, davetiye iç yazısı, organizasyonun zamanı ve yeri şeklinde özel yazı fontlarıyla davetiyelere özel bir hava katılıyor. Kısaca tek veya iki tip yazı fontu tarihe karışıyor. En az 3 farklı yazı fontu ile davetiyeler hazırlanıyor.
        

  • 2018 yılı düğün davetiye modellerinde, koyu renkli düğün davetiyeleri de ön planda

        

  • Kraft zarflı düğün davetiyeleri, jüt ipli düğün davetiyeleri zirveyi tabiki bırakmıyor. Özellikle kır düğünlerinde, kütük ve jüt süslemeleriyle hazırlanan eskitme düğünlerde, düğünlerinde doğal eşitiler olsun isteyen çiftlere hitap ediyor ve 2018 düğün davetiye modelleri arasında yer alıyor.

        

  • Şık ve modern düğün davetiyesi hayal eden çiftler için; gold düğün davetiyeleri, gümüş düğün davetiyeleri ve metal renklerin hakim olduğu 2018 davetiye modelleri klasik beyaz, gri ve siyah renkler ile tercih ediliyor.

        


  • Mermer desenli düğün davetiyeleri’ de 2018 yılı düğün davetiye modelleri arasında tercih ediliyor. Düğün renk paletini mermer renkleriyle uyumlu olan doğal sade ve şık davetiye tercih edecek olan çiftlere hitap ediyor.

        

  • Suluboya düğün davetiyeleri, yumuşak ve zarif görünümüyle oldukça romantik bir tercih olabilir… Neden olmasın 2018 çiftlerinin severek tercih edeceği yeni sezon düğün davetiye modellerinden biri de suluboya düğün davetiyesi, davetiye renk paletini organizasyonunuzla uyumlu renklerden tercih ederek harika bir düğün davetiyesi ile sevdiklerinizi bu mutlu güne davet edebilirsiniz.

        

  • Modern tasarımları, geleneksel detaylarla harmanlamak isteyen 2018 yılında dünya evine girecek olan çiftlerimiz burada mı acaba… Geometrik şekilleri; üçgen, kare ve birbirinden farklı zarif çizgi tasarımlarını metal, gold ve mat renklerle harmanlayarak göz alıcı davetiye tasarımlarından biri ile konsept bir düğün organizasyonunuza bambaşka bir hava katabilirsiniz. Aklınızda bulunsun 

        

  • 2018 düğün davetiye modellerinde de tabiki davetiyeler çiçek açıyor… Mevsimine uygun renklerle hazırlanan çiçek tasarımlı düğün davetiyeleri, 2018 yılı düğün davetiye modelleri arasında yerini alıyor. Yeni sezon Lavantalı düğün davetiyesi, yeni sezon ortancalı düğün davetiyesi, yeni sezon zeytin dalı düğün davetiyesi, yeni sezon papatyalı düğün davetiyesinin yanında tropikal çiçekler ve yaprak tasarımlı düğün davetiyeleri ekleniyor. Doğayı ve doğallığı seven çiftlerin ilk tercihleri arasında yer alan yeşil tasarım davetiyeler 2018 yılı trend düğün davetiyeleri arasında yer alıyor.

        

  • Şeffaf düğün davetiyeleri, tercihlerini şefaf düğün davetiyesinden yöne kullanmak isteyen 2018 yeni sezon davetiye modelleri arasında yer alan şeffaf düğün davetiyeleri minimal tasarımları ile sade ve zarif düğün davetiyesi tercih eden çiftlere hitap ediyor.

        

2018 yılı özel tasarım düğün davetiyeleri, modern yeni sezon düğün davetiye tasarımlarına yer verdiğimiz çiftlerimize ilham vereceğini düşündüğümüz 2018 davetiye trendlerinin sonuna geldik Aşkla tasarladığımız, mutluluğunuzdan ilham aldığımız özel tasarım ve en iyi davetiye firmalarının 2018 davetiye kataloglarında yer verdiği davetiye modelleri için www.endugun.com davetiyeler bölümümüzü inceleyebilir, online düğün davetiyesi siparişinizi verebilir, hayalinizdeki düğün davetiyesi tasarımı için bizimle iletişime geçebilirsiniz.



DÜĞÜNÜNÜZ İÇİN ÖZEL BİR DAVETİYE SEÇİN

Düğün Davetiyelerimiz Özel Tasarım Davetiyeler