2017 Gelinlik Modelleri

Endüğün.com düğün fikirleri bölümün'de sevgili gelin adaylarımız için; Ünlü  markaların 2017 gelinlik koleksiyonlarına, gelinlik modellerine,  gelinlik seçimi hakkında önerilere yer vermek istedik. Öncelikle  bilindiği gibi gelinlik seçiminizi yaparken ilk önce vücut tipinize  uygun gelinlik modellerini tercih etmelisiniz. Bu özel gecede sizi  olduğunuzdan daha kısa veya kilolu gösterecek modellerden kaçınmanızda  yarar var. Gelinlik seçimi yaparken, düğününüzün yapılacağı mekanın  ambiansını da göz önünde bulundurmayı unutmayın... Not: Söz konusu sizin düğününüz ise herşey hayal ettiğiz gibi olmalı. Bu tatlı telaşların tadını çıkarmaya bakın :) 

2017'nin Gelinlik Trendi

Dantel,  küpür ve tüller gelin adaylarının tüm zarafetini ortaya çıkarıyor. Sırt  dekolteleriyle uzun kuyruklu balık gelinlik modelleri 2017 trend  gelinlik modelleri arasında yer alıyor. deniz kızı modeli olarakta  bilinen; Sadeliği, zarefetle birleştirmek isteyen gelin adayları için  tasarlanmış gelinlik modeli 2017 yılında da göz alıcı modeller  arasında...

    

Dantel,  düşük kollar, ince askılı gelinlik modelleri, gögüs dekolteli işlemeli  detaylarıyla, prenses gelinlik modelleri ihtişamıyla göz kamaştırıyor.  Balo tipi gelinlik modeli olarakta bilinen gelinlik , şık ve romantik  bir gelinlik tercih etmek isteyen gelin adayları için tasarlanmış 2017  trend gelinlik modelleri arasında yer alıyor.

    

Kullanışlı  özelliği ile gelinleri rahat ettirecek açık mekan düğünleri için ideal  modeller arasında yer alan A kesim gelinlik modelleri' de 2017 yılı  gelinlik modelleri arasında... Bel hattının incelini ön plana çıkaran  gelinlik modeli tül ve dantelin harika uyumu ile zarafeti simgeliyor.

    

2017  gelinlik markalarının koleksiyonlarında; Sırt dekolteli gelinlik  modelleri, dantel kollu gelinlik modelleri, demonte askılar, kat kat  tüllerden oluşan uçuş uçuş gelinlik modelleri...

    

 Dantel işlemeler, transparan detaylar düşük tül kollar,üç boyutlu çiçeklerden oluşan gelinlik modelleri...

Derin v yaka dekolteler, şifon kumaşlar ve iki parçalı tasarım gelinlik modelleri...  

2017  After partileri için ise; gelinlerin rahatlığı düşünülerek tüy detaylı  mini gösterişli elbiseler trendler arasında yer alıyor. 

    

En düğün.com ailesi olarak mutluluklar diliyoruz...

DÜĞÜNÜNÜZ İÇİN ÖZEL BİR DAVETİYE SEÇİN

Düğün Davetiyelerimiz Özel Tasarım Davetiyeler